We Will Blow You Away... With Style
Samen met een team van professionals organiseren wij thematische bruiloften van A tot Z.
U kunt daarbij een keuze maken uit een select gezelschap topondernemers dat zorgt voor een onvergetelijke dag. 

Alles voor uw bruiloft op één adres
Het Bruidshuys werkt uitsluitend samen met topondernemers. Wij bundelen onze kennis en ervaring om u de beste service en kwaliteit te bieden. Dit scheelt u veel tijd en stiekem een behoorlijke dosis stress.
Wij bieden zeer exclusieve trouwlocaties én topleveranciers. Als team organiseren wij uw totale huwelijksdag. Door onze korte lijnen zorgen wij ervoor dat elk detail van uw mooiste dag klopt.

Weddingplanner
Zitten jullie met vragen zoals: Hoe vul ik de dag in? Wat zijn leuke en unieke elementen om toe te voegen aan de bruiloft? Welke kleuren en materialen gebruik ik voor de decoratie? Welke bruidsleveranciers zijn betrouwbaar? En hoe maak ik een tijdschema? Pam helpt jullie daarmee uiteraard graag. In een persoonlijk gesprek vraag ze jullie het hemd van het lijf, om zo een goed beeld te krijgen van jullie wensen en ze kijkt ook naar jullie persoonlijkheden. 

Ceremoniemeester
Als professioneel ceremoniemeester neemt Het Bruidshuys u veel zorg uit handen. U wijst zelf een of twee hulpceremoniemeesters aan. Ze ondersteunen u tijdens de voorbereidingen van uw bruiloft. Op de huwelijksdag kunnen zij ons helpen, maar vooral genieten van uw mooiste dag. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt en u alleen maar hoeft te stralen.

Weddingstylist
Droomt u al uw hele leven van een sprookjesbruiloft in een echt kasteel of heeft een Great Gatsby Wedding uw voorkeur? Het Bruidshuys organiseert thematische bruiloften waarbij verwondering, passie en úw beleving centraal staan. 

Destination Weddings Curaçao
Het Bruidshuys heeft goede contacten met topondernemers in Curaçao. Wij kunnen alles voor u regelen met ons team van leveranciers, ontwerpers en trouwlocaties. En als u wilt, reizen wij zelfs met u mee om alles voor u te regelen op uw exclusieve locatie.
Een weddingplanner is een must bij een destination wedding. 

Make-up & Haarstyling
We verzorgen make-up en haarstyling voor bruid & bruidegom. Wilt u uw gasten een unieke ervaring bieden? Wij kunnen hun make-up verzorgen, haar föhnen, krullen, opsteken en vlechten. Voor de bruid werken wij altijd met een 'proefsessie'. Een 'proefsessie' is een generale repetitie om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Wij plannen deze ongeveer een maand van te voren.

Entertainment
Entertainment op je bruiloft is onmisbaar! De mogelijkheden zijn eindeloos. Shows, acts, modellen Dressed Up in thema en nog veel meer behoren tot de mogelijkheden.
De unieke acts ondersteun ik met mijn achtergrond als make-up artist & bodypainter. Door mijn creatieve achtergrond weet ik iedere act in een ander thema uit te werken. 

Weddingplanner van A tot Z
Visagie & Haarstyling
Magazine