Getuigenissen

Pam was onze weddingplanner en ceremoniemeester. We zijn super blij dat ze ons geholpen heeft. Wij zijn niet goed in het maken van een planning. Pam pakte alles op en nam ons veel werk uit handen. Ook schakelde ze gemakkelijk met diverse leveranciers.

Mireille & Niels 

Pam was onze ceremoniemeester. Achteraf had ik haar graag ook ingezet als weddingplanner. Ze ziet elk detail en biedt in veel opzichten een helpende hand. Ook heeft ze mij en mijn moeder voorzien van haarstyling en make up. Pam is echt een topper!

Jessica & Jacco 

Onze bruiloft was super verlopen, we hebben echt een geweldige dag gehad! Mijn haar en make-up heeft goed gezeten, dus dat was echt top! Het haar van mijn zus heeft ook heel de dag mooi gezeten.

Angelique 

Pam was onze weddingplanner, ceremoniemeester, haarstylist en visagist. Ook heeft ze onze bruiloft gestyled, Wij zijn in Auberge du Bonheur getrouwd met het thema romantisch. Fijn om 1 contactpersoon te hebben. Ze voelde ons feilloos aan. Onze bruiloft was sfeervol, persoonlijk en met veel passie verzorgt. 

E & B

Een maand geleden heeft Pam met haar collega's de styling van onze bruiloft verzorgd. Ook was zij de ceremoniemeester. Beide taken heeft zij uitstekend gedaan! Heel professioneel en flexibel in het contact. Ook was zij creatief en meedenkend in het hele traject tot de dag van de bruiloft. Dankzij haar hadden wij een zorgeloze dag. Wij zouden haar zeker aanbevelen.

Filomena & Patrick

Pam is een waar organisatie talent vol creatieve oplossingen. Ze maakt een compleet geheel op professionele wijze, of je nu een modeshow wenst, een bruiloft, een uitvaart of een fotoshoot in een bepaalde stijl.
Haar styling, invulling en inzet geven je meer terug dan je ooit verwacht had. Ze overtreft me iedere keer dat ik met haar samenwerk. 

Boukje Canaan

Ik ben geen jong bruidje, maar al 50 jaar getrouwd. Pam heeft mijn kapsel gedaan én mijn make-up verzorgd op die feestelijke dag. Die dag heb ik heel veel complimenten gekregen dat ik er zo mooi uitzag! Ja, allemaal dankzij Pam!

Tillie Vermaesen

Een mooie onderneming voor al uw wensen waar u naar op zoek bent.
Ik werk als visagist voor het Bruidshuys en heb een goede samenwerking!
Alle events zijn tot in punten
Verzorgd.
Bij de opening van het Bruidshuys mocht ik met mijn Kapster Kim ons voorstellen voor de bruids make-up en haar.
As 23 Dec 2023 heb ik mijn boeking voor de bruiloft van
Heidi Manders en Risjard Jansen in kasteel Maurick.
Ik wens het Bruidshuys veel
geluk en goede zaken en events in de toekomst!

Roberto Dresia 

Ik werk met veel plezier met het Bruidshuys samen. Pam is een veelzijdig iemand, met veel creativiteit en organisatie talent. Je kunt met een gerust hart een opdracht aan haar overlaten; het komt altijd goed. 

Alied van CreAlied Ommen