XANDER DE BUISONJÉ

Trouwen met Xander?

Met Xander als trouwambtenaar is dat mogelijk. Xander doet niets liever dan de mooiste dag van jullie leven op geheel persoonlijke wijze nog een beetje mooier maken. Of jullie nou voor een grootse of juist meer intieme setting gaan, Xander verbindt jullie op een geheel eigen en muzikale manier in het echt. Onvergetelijk in alle opzichten.

Vanzelfsprekend door een custom made toespraak, volledig toegespitst op jullie persoonlijke verhaal. Aansluitend een speciale muzikale compositie op jullie lievelings-Xander track. De songtekst volledig geïnspireerd op alles wat hij van jullie hoort, voelt en meekrijgt tijdens de kennismaking en helemaal uniek. Jullie huwelijksnummer, door Xander op de mooiste dag van je leven.

Een onvergetelijk moment.

Omdat elk stel, elke relatie en elk huwelijk uniek is gaat Xander als trouwambtenaar altijd 'naar de tekentafel'. Om de perfecte toespraak plus songtekst te schrijven. Vol persoonlijke anekdotes, mooie herinneringen of andere mooie elementen die niet mogen ontbreken.

Zo voltrekt Xander niet alleen met alle liefde van de wereld jullie bruiloft maar worden jullie direct na het officiële gedeelte, als kersverse echtgenoten getrakteerd op jullie 'eigen' Xander song. Enorm de Xander-smaak te pakken en graag een uitgebreider optreden (met band)? Ook dat is natuurlijk een optie waarover Xander heel graag meedenkt!

Misschien hebben jullie nog vragen of willen jullie meer informatie ontvangen over de mogelijkheden om Xander als trouwambtenaar of als artiest met zijn band onderdeel te maken van jullie bruiloft. Aarzel dan vooral niet om ons een mailtje te sturen of even te bellen.

Wij beseffen als geen ander hoe perfect jullie perfecte maar stiekem ook spannende dag moet worden dus voel je vrij om alles wat in je opkomt naar aanleiding van dit onderwerp, met ons te delen.