UITVAARTBEGELEIDING

Wensengesprek 
Een wensengesprek kan al worden ingezet tijdens het leven van u of van u dierbare. Gedurende het eerste gesprek maken we kennis en luister ik naar uw persoonlijk verhaal. Ik stel een aantal vragen om een goed beeld te krijgen wat u belangrijk vindt. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Tijdens een tweede ontmoeting ontvangt u een uitgewerkt conceptboek met visuals van uw keuzes. Inclusief een begroting van de kosten. 

Als u of uw dierbare overlijdt, zijn de wensen bekend. Dit geeft rust en biedt naasten houvast.

Werkwijze
Ik vind het belangrijk dat de uitvaart wordt zoals u die voor ogen heeft. Ik denk niet binnen kaders maar in mogelijkheden. Daar waar u wilt betrek ik u en u naasten tijdens en rondom de uitvaart. Een persoonlijk en uniek afscheid, daarin begeleid ik u volledig naar uw wensen, van A tot Z. 

Ik werk met een vast tarief, waarin alles wat nodig is om de begeleiding rond en tijdens de uitvaart in te zetten is inbegrepen. Ik ben gemiddeld 30 uur bezig met het creëren van een uitvaart naar u wensen. In de aanloop naar de uitvaart neem ik u mee in alle keuzes die gemaakt dienen te worden. Ik werk op een transparante manier, de offerte wordt na elke keuze aangepast en besproken.

Een uitvaart met persoonlijke rituelen, op een mooie locatie, met kleurrijke bloemstyling en passende aankleding, met sfeervolle muziek en een goede catering. Ik zorg voor een unieke uitvaart die echt bij u past.

Ik sta er niet alleen voor, samen met een collega uitvaartbegeleider organiseer ik de uitvaarten.  

Uitvaarten met andere omstandigheden
Soms zijn er omstandigheden of situaties die meer aandacht en begeleiding vragen. Ik richt me op uitvaarten met andere omstandigheden zoals voor mensen met een verstandelijke beperking, dementie, kinderen en verlies en verlies van je kind.

Het is voor ieder persoon belangrijk om het afscheid te ervaren en de pijn te voelen. De pijn te verweven in het dagelijkse leven. Voor uitvaarten met andere omstandigheden geld niets anders. Het is uitermate belangrijk dat we hun zoveel mogelijk betrekken en dat we in hun taal spreken. Dat we laten zien wat we doen, zodat ze snappen wat er is gebeurd en dit een plekje kunnen geven.

Aanbod
- Wensengesprek vrijblijvend en kosteloos
- Uitgewerkt wensen conceptboek
- Ritueelbegeleiding
- Woordbegeleiding
- Piëteitsvolle verzorging, naar wens samen met u en u naasten
- Organisatie van A tot Z
- Informeren en inzetten van leveranciers, zoals rouwvervoer en andere benodigdheden
- Presentatie met foto's/video's en muziek
- Bloemstyling
- Aankleding
- Nabespreking
- In samenwerking met een collega uitvaartbegeleider