REFERENTIES

IN OPDRACHT


 • Disney
 • Coca Cola
 • Efteling
 • Van der Valk
 • Otazu
 • KPN
 • Pedigree
 • Kellogg's
 • TMF
 • VARA
 • Omroep Brabant
 • Samsung
 • Arjan van Dijk
 • Pedigree
 • Sacha
 • Schoenontwerper Jan Janssen
 • en nog vele anderen

REVIEWS


Violiste

Danielle van Berkom

"Ik heb meermalen met en voor Pam gewerkt. Als model voor de Coiffure Awards, tijdens de Het Groot Sinterklaasfeest als muzikante, tijdens haar Bodypaintklussen als model en assistente en als model en muzikante tijdens haar eigen show 'It's Showtime'. Alle evenementen waren tot in de puntjes verzorgd. Haar creaties zijn altijd prachtig, ze heeft een creatieve geest en sterke focus. Pam is een kei in het samenbrengen van mensen, ze heeft een groot hart en werkt graag samen met mensen die eveneens een creatieve drijfveer hebben. Pam is de drijvende kracht op creatief vlak en zal haar creativiteit nog meer tot bloei weten te brengen met behulp van zakelijk inzicht en sturing. Ik ben ervan overtuigd dat Pam alles in huis heeft om in het creatief en plantechnisch werkveld een topper te worden. Met haar sociale en creatieve vaardigheden is zij zonder twijfel een aanwinst!"

Fidélité Haute Couture Bruidsmode

Saskia Koppejan

"Pam van den Dungen, heeft zich voor mij op verschillende creatieve manieren bewezen als: Een multi-tasker een vrouw met een creatieve geest op het gebied van organisatie make-up artist En niet te vergeten haar eigen salon voor alles op het gebied van hair-fashion. Diverse malen heeft Pam voor mij de make-up en de hair-fashion van de modellen verzorgd voor en tijdens de modeshows. Daarnaast het body-painten van een van de modellen op een geweldig kunstzinnige manier. Ook het werken onder de nodige tijdsdruk heeft ze daarbij bewezen. "It's showtime" in Boxtel daar heeft Pam zelfs de gehele productie op zich genomen een organisatie met verschillende mode-zaken om een grote spetterende show neer te zetten. Dit vergt het nodige organisatietalent. Tevens het verbinden van mensen en bedrijven. Kortom ik zou Pam zeker aanbevelen voor grote producties, creatieve ideeën en uitvoeringen."

Boukje Canaan Fotografie

Boukje Canaan

"Pam heb ik meerdere momenten aan het werk gezien. Ik was op gelegenheden fotograaf bij een aantal shows. Zoals It's Showtime (modeshow waarbij 4 modezaken waren betrokken) en Het Groot Boxtels Sinterklaasfeest. Niet alleen het resultaat zag er geweldig en spectaculair uit, maar ik zag hoe zij alle voorbereidingen trof. De gehele productie neemt zij op zich. De planning, de organisatie, het bijeen brengen van mensen en bedrijven om een show tot een groots succes te maken gaan haar gemakkelijk af. Ze houdt rekening met alle facetten eromheen. Licht, geluid, sfeerbeleving, muziek en presentatie, werkelijk alles is op en top tot in de puntjes verzorgd. De shows hadden een veel grotere allure dan deze nu in een dorp als Boxtel werden neergezet. Haar capaciteiten zullen bloeien en door grote getale mensen bewonderd kunnen worden wanneer er een goede marketing machine aan wordt toegevoegd. Deze schakel miste zij, doordat ze het al zo druk had. Haar kwaliteiten, zoals creativiteit, inzet, doorpakken, organisatietalent, charme en kunstzinnigheid behoren benut te worden en kunnen grote producties zeker aan "

Wethouder Gemeente Boxtel

Peter van de Wiel

"Met Pam van den Dungen haal je een brok enthousiasme, energie en creativiteit in huis. Als wethouder van de gemeente Boxtel en vader van een dochter die veel en prettig met haar samengewerkt heeft, ben ik betrokken geweest bij enkele (beoogde) projecten van Pam. Een groot succes van Pam was de indrukwekkende kappershow "It's Showtime" in 2010. Deze druk bezochte show in Boxtel was door haar super professioneel opgezet en perfect georganiseerd. Daar heeft ze een groot talent voor. Enkele andere mooie plannen stranden helaas door de economische crisis. Wat pleit voor Pam is echter dat zij nooit opgeeft"

Afe Events

Johan Coset

"Met en voor Pam verschillende producties/shows mogen verzorgen. Altijd gepassioneerd in haar werk en alles tot in de puntjes verzorgd. Pam is een vakvrouw en mensenmens!
Johan Coset" 

Danseres

Lotte Timmermans

"Professioneel, ruimdenkend, creatief en top bedrijf!
Voor bijzondere bruiloften met professionals. Pam is een fantastisch mens, heel bescheiden maar zeer goed in haar vak!" 

Loren Canaan

"Heel professioneel maar vooral heel mooi en uniek! "

Marie - Joze van Wanrooij

"Een warm persoon met 'n ontzaglijk groot doorzettingsvermogen, die op 'n uiterst creatieve manier indruk weet te maken! Bij haar heb je sowieso iets speciaals."

Hoeden Ontwerper

Daffy de Vyldre

"Ik heb reeds enkele keren mogen samenwerken met Pam. We werken beiden al enige tijd in de bruiloftsector, we weten dus de klappen van de zweep. Daarom is het uitermate prettig om met een vakkundig en rustig iemand samen te werken, die niet alleen creatief goed is, maar ook technisch heel sterk is. Pam is geweldig goed in het opmaken van je eigen natuurlijke schoonheid."

Jessica & Jacco

"Pam van de Dungen van het Bruidshuys verstaat haar vak als weddingplanner en ceremoniemeester. Je kunt de organisatie van je bruiloft aan haar overlaten. Ze neemt je alle zorgen uit handen. Pam is een aanwinst voor je bruiloft."

Vonny Graft

"Deze creatieve duizendpoot heeft zoveel in huis en zal altijd een mooi product leveren .... problemen? Zij komt wel met een oplossing!"

Maaike van Geffen

"Pam is een kei tof en lief mens met een enorm creatief inzicht en maakt een totaal plaatje!!"

Danielle van den Oetelaar

"Echt een topper.. creatief en mooi."