ESSENTIAL SOUNDS

Essential Sounds biedt jullie datgene wat de grootste essentie is op je wedding party: goede muziek toegespitst op jullie gasten. De persoon' achter de knoppen' neemt daarbij een sleutelpositie in. Kies daarom voor een professional op het gebied van sfeer, stijl en muziek.

Kenmerkend voor Essential Sounds zijn de witte stijlvolle DJ-settings. Dit brengt een unieke sfeer die past in elk interieur en bij elke gelegenheid. Alle DJ Booths zijn door ons ontworpen en vervaardigd, zodat elke DJ show uniek is voor jullie gasten. Met keuze uit 5 Dj booths en vele uitbreidingsmogelijkheden kunnen we elke beleving weer opnieuw bijzonder maken.

Een goede DJ herken je aan zijn skills, maar ook aan zijn uitstraling, kleding en DJ gear. Essential Sounds heeft alleen professionele DJ's , zodat kwaliteit altijd gegarandeerd is. Onze roots liggen in de clubscenes, waardoor wij ervaren mixers zijn en experts in het (op)bouwen van sfeer en meenemen van gasten naar de climax op het einde van de avond. Met weinig microfoongebruik en veel goede, verrassende en frisse muziek weten we zowat elk genre aan te snijden en een mooie mix te maken, passend op jullie wensen.

Om een zo groot mogelijke 'value for money' ratio te krijgen, adviseren wij jullie graag bij jullie keuzes. Sky is the limit, maar kiezen is dan lastig. Kom daarom eens vrijblijvend kennis maken en deel jullie ideeën met ons. Wij vullen deze zo goed mogelijk in, met in acht genomen allerlei randvoorwaarden als mogelijkheden op locatie, tijdspad en natuurlijk budget. Het lijkt ons leuk om met jullie kennis te maken!

Essential Sounds | for the stylish few