ABOUT ME

WIE IS...

Ik ben Patricia van den Dungen, doopnamen Petronella Andrea Maria. Mijn initialen zijn dus PAM zonder puntjes en je spreekt het gewoon op zijn Nederlands uit. Ik ben in 1979 geboren in Boxtel – Noord Brabant.

Ik ben een MULTIPOTENTIALIST. Ik heb veel interesses en ik heb me op diverse vlakken ontwikkeld. Ik pluis alles uit, ik ben ontzettend leergierig en ik ga er 100% voor. Mijn hoofd staat nooit stil en er ploppen vaak nieuwe ideeën op. Ik heb een grote behoefte aan variatie. Ik schakel snel en ik geniet van de diverse projecten die op mijn bordje terecht komen. Mijn probleemoplossend vermogen is groot dankzij mijn hoge dosis CREATIVITEIT.

De OPLEIDINGEN die ik heb gevolgd en met succes heb afgesloten zijn:
Bloemschikken, Haarstyling, International Make-up Artist, Wedding- & Event Planner, Wedding- & Event Styling, Piëteitsvolle Verzorging, Uitvaartbegeleider, Step Level 1. Binnenkort start ik de Opleiding tot Step Master en ik wil me verder verdiepen in de Ayurvedische Leefstijl.

Ondernemen & Organiseren

Ondernemen en organiseren is mijn grote PASSIE
Het zit al vele jaren in mijn bloed. Ik werkte samen met toonaangevende merken als Coca Cola, Disney, en de Efteling. Vanaf 2004 organiseer ik evenementen & bruiloften. Opdrachtgevers omschrijven mij als creatief, perfectionistisch en bevlogen. Ik ga ook geen uitdaging uit de weg.